CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Isnin, 30 Jun 2008

Kedebummmmm...

smlm hari yg mengejutkan...
dlm kul 11 lebih aku kuar dating... plan2 nak g lawan bowling ngan tunang aku tuh..
last time die kalah siut ngan aku.. ahahhaha...
tu yg x pueh hati gak nyer nak ajak aku lawan bowling lagi....ehehe..
tapi sbelum tuh kiterong nak g amik deposit umah kiteorng yg x jadi...
sabtu tu pemaju call suh amik deposit sbb projek cancel.. takut brg naik bulan 8 nih...
aku + tunang aku sedih la... sbb umah impian kiteorng x jadi..
tp oklah bukan pelamin anganku tak jadi kan... kire oraight lg lah...
memule g klang sbb tunang aku dgr kene amik kat office die.. ofice dpan klng parade..
on the way tu aku nmpk kete kenari merah adik aku.. rupenye die mkn kat tmn bunga melor tuh... pastu aku pon meneruskan perjalanan.. sampai ofice rupenye tutup.. pastu call pemaju kene amik duit tuh kat rumah contoh... perghhhh... kene la patah balik k meru... aku pon berpatah balik la k meru... urusan amik duit tu dlm 10 minit la lebih kurang... pastu aku keluar j jln hj saleh nk menghala k klang tu aku nmpk eksiden.. pastu aku nmpk kete kenari merah.. pastu aku nmpk plat kete adik aku.. pastu aku nmpk adik aku... sah la adik aku eksiden rupenyer...!!!..
aku pon patah balik la sbb die eksiden jalan ke arah meru...
adik aku menglanggar kete depan... tu la.. suke sgt menghempit2... cakap kang marah... perghhh... satu kes... pastu tunggu la kerabat2 aku dtg nak settle kes ni...nyampah aku tgk org yg adk aku langgar tu.. keret giler bini die... padan muke gak kete die kene langgar... mesti die slalu kerek ngan orang... ahahha.. jahat nyer aku nih...
pastu kete adik aku tuh kene la tunde g balai pastu buat repot utk claim insuran... kete tuh baru j sbln pakai.. memnag adik aku kene mandikan bunga kete die tuh... so utk at least 2 week die x merayap.. patah kaki.. eheheh...
pastu akunyer event nak lawan bowling pon kene tunde la kelainkali... lame gak nak settle bende tuh.. dlm kul 5 baru sampai rumah....
tapi aku x dpt la nak upload gmbr sbb x ble download lak kamera tepon kau tuh...maklumlah tepon murah.. kalo korng nk tgk kete tuh tgk la blog adik aku tuh.. tapi aku pon x tau alamtnyer...ahahahhahaha..

2 comments:

-->lady Minnie berkata...

syhhh....i xbgtau mak long k...

chucky berkata...

dik,
x kn blog adik ko pon ko x tau
uda tau
hahahahaha