CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Jumaat, 26 September 2008

LH Creative Concept Sdn BHd

akhirnya kad kawin aku pun dah siap...
tapi akhirnya... kad yg aku tunggu tuh mengecewakan...
ble plak kan salah warna...
tapi aku terpaksa menerimanya... walaupun terpaksa...
perghh.. syahdu dull...
so aku memaksa tunang aku mintak diskaun...
sib baik tauke tu kasi diskaun..
kalo tak... ish.. aku pon x tau..
so next time korang berhatilah2 ketika membuat pilihan..
ishhh... ishhhh...ishhh...
rupenyer...
kedai ni memang ade bad rekod...
x perasan lak aku...
cube korang taip name kdai ni kat google, k yahoo pastu search...
ade crite lagi dahsat dr aku..
memang kadai ni bad service la aku rase..
punyer lah kiterang tepon tanye kad dah siap k belum?
tp tiap kali tepon x siap gak...
akhir skalik terus dtg kdai.. check punya check dah siap pulak..
aku x paham tul la...

5 comments:

atune® berkata...

Adik...lenkali..google dulu...hekhekhek

mem berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mem berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
chucky berkata...

ko kire macam kambeng itam la dik

Tanpa Nama berkata...

hampir terkena gak...dah siap bayar deposit...pastu esoknyer br tingat nk surf betul2 kat google...slalu type LH CREATIVE je...xde mende pun...pastu add on sket...pergh...skang wat kat kedai lg satu...dekat2 LH gak...hehehe...