CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Isnin, 5 Mei 2008

mum's day


ni sume mak orng nih... atas (k'nor,c'kelik,c'ani) bawah (mak aku,c'lela,ude)..ibu tiada dlm gmbr c'sab yg dah balik sbb konon iman dah mengamuk...+ nenek yg malu2 nak amik gmbr..

budak2 nih pon nak enterframe...marah kang nangis lak... ni lah hadiah yg kiterang syer2 (aku,adik2 aku + sepupu aku ijah) bli kat ole2 shah alam...

ni kek hari ibu yang disponsor oleh datuk azman (coming soon)... uhuhuh...




korang mesti lum sambut mothers day lagi kan...
aku n family dah sambut last sunday hari tuh.. kiteorang buat advance sbb next week ade agenda lain plak...lagipun this week c'lela buat kenduri kesyukuran lepas die operate... so aku dan lain2 plan la bli ape2 yg patut....
ramai la mak2 yg dapat hadiah...
tq mum.. luv u..
ur great mum...



1 comments:

Tanpa Nama berkata...

See Please Here